fbpx

Parteneriat Odoo

Sampa Mind este partener oficial Odoo în România și oferă servicii de consultanță pentru aplicațiile Odoo.

Parteneriatul dintre Sampa Mind și Odoo a început cu alegerea pentru Sampa Mind a tehnologiei de ERP de la Odoo, iar astăzi continuă cu implementări de succes pentru companii medii și mici din România și internațional.

Odoo este un all-in-one management software, mai exact o suită de aplicații sau module de business open-source, cu funcționalități complete, scalabile și intuitive, care ajută companiile

  • să își simplifice operațiunile,
  • să își integreze serviciile,
  • să își crească vânzările,
  • să își amplifice marketing-ul,
  • să își optimizeze finanțele,
  • să își gestioneze resursele umane,
  • precum și să își construiască website-uri extraordinare.

Sampa Mind garantează proiecte de implementare cu o metodologie specializată și particularizată pentru fiecare companie și utilizator în parte. În procesul de implementare se ține cont de adaptarea și localizarea la modelul de afacere al companiei, astfel încât personalizarea modulelor să fie ușor de actualizat și de gestionat și să funcționeze fără probleme, atât în cloud, cât și on-premise, pentru a fi accesibile de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Misiunea celor de la Odoo este de a ajuta companiile să se dezvolte și de a le valorifica potențialul prin echiparea utilizatorilor cu instrumente inovatoare și cu un design tehnic modern și elegant, iar rolul pe care Sampa Mind îl are este de a oferi sprijin în implementarea cât mai potrivită a acestora și de a crește comunitatea companiilor care aleg Odoo, care deja la nivel global ca număr de utilizatori depășește 7 milioane.

Aplicațiile acoperă nevoi de afaceri complexe și au o interfață extrem de ușor de utilizat, iar flexibilitatea Odoo este de așa natură încât acestea pot fi adăugate în funcție de creșterea companiei, adăugând câte o aplicație pe rând, pe măsură ce nevoile organizaționale evoluează și baza de clienți crește.